hourglass
  • zoomer_01

Haier Tundra Plus 5,0 kW R32 Wifi

  • 840,95€

  • Excl. BTW: 695,00€

  • Merk: : Haier
  • Productcode: Was-7810044
  • Beschikbaar: Op voorraad

overview

Haier Tundra Plus 5,0 kW R32 Wifi - Was-7810044 - SPLIT-AIRCO - Haier Tundra Plus Single-split Airconditioning set Deze Ultra moderne 5,0 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandbediening.  De Haier Tundra Plus airconditioning kan ongeachtHaier Tundra Plus Single-split Airconditioning set
Deze Ultra moderne 5,0 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandbediening.  De Haier Tundra Plus airconditioning kan ongeacht de buitentemperatuur met gemak ruimtes tot 125 M³ op comfort brengen. Stil, zuinig en met ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Het binnendeel is voorzien van een elegant temperatuur display verwerkt in de binnenunit en een infrarood unit voor de communicatie met de meegeleverde afstandbediening. De binnenunit heeft tevens de mogelijkheid het systeem te bediening met de Haier Smart Air 2 App middels de meegeleverde USB Wi-Fi module. Bediening waar en wanneer u maar wilt maakt de Haier Tundra Plus Airconditioning set tot een ongekend veelzijdige airco set.

De Haier Tundra Plus is een voorgevulde Airco set die zowel kan verwarmen als koelen. De ingebouwde ultra moderne compressor in de buitenunit en het toepassen van het voorgevulde moderne R32 koelmiddel staan niet alleen garant voor een duurzame warmtepomp (airco)toepassing, maar zorgen ook voor maximale efficiëntie ten opzichte van prestatie en energieverbruik. Deze set wordt dan ook gekenmerkt door een A+/A++ energie prestatie label.

De stilste in zijn klasse 
Met de Haier Tundra Plus heeft diverse comfort functies tot de beschikking. Onder andere de functie 'Quit mode' is een zeer interessante toe te passen instelling. Wanneer deze instelling geactiveerd wordt zal de Tundra Plus airco set op precies de juiste stand functioneren waardoor koelen of verwarmen maximaal efficiënt plaats vind tegen de laagst mogelijke geluidsproductie. Dit betekend in de praktijk dat indien Quit Mode wordt toegepast tijdens het koelen van de woonruimte de maximale geluidsproductie 35 dB(A) bedraagt. Dit is nagenoeg geruisloos. Kan het nog stiller? Ja, tot maar liefst 29 dB(A) in de laagste stand. Is de ruimte op temperatuur dan kan vaak ook in deze modus het comfort behouden blijven bij slechts 29 dB(A) geluidsproductie.

Veelzijdig in toepasbaarheid
Alle mogelijkheden zijn aanwezig. Denk hierbij aan diverse 'swing' functies waarmee het binnendeel naar wens de luchtstroom kan verdelen. Maar ook de 'Quit mode' om nagenoeg onhoorbaar en extreem energiezuinig de comfortwens te vervullen. Of wat dacht je van de 'Sleep curve' om slim een comfortabele nachtrust te ondersteunen waarbij de temperatuur heel langzaam oploopt zodoende geen onaangename koude ervaren wordt tijdens het verstrijken van de nacht en nachtrust. Maar ook timer functies voor het programmeren van automatisch in- en uit bedrijf treden van de installatie en een filter cleaning alarm. Middels de ingebouwde Wi-Fi module is het bovendien mogelijk deze functies allemaal op afstand in te stellen via de Haier app. Kortom, een compacte alleskunner. Kortom, de Haier Tundra Plus heeft tal van mogelijkheden, opties en ondersteuning voor een aangenaam klimaat.   

De Haier Tundra Plus buitenunit is voorgevuld met R32 koelmiddel. De vulling is voldoende om maximaal 10 meter koelleiding te ondersteunen. Indien langere lengtes koelleiding worden toegepast kan de buitenunit worden bijgevuld om de extra leidinglengte te ondersteunen.

Specificaties Haier Tundra Plus Single-split Airconditioning set: 

Capaciteitsgegevens

* Koelcapaciteit: 5,0 kW nominaal (1,3 - 5,8 kW min/max)
* Verwarmingscapaciteit: 5,2 kW nominaal (1,4 - 6,0 kW min/max)
* Opgenomen vermogen koeling: 1,5 kW nominaal (0,4 - 2,0 kW min/max)
* Opgenomen vermogen verwarming: 1,4 kW nominaal (0,5 - 2,5 kW min/max)
* Rendement EER w/w: 3,41
* Rendement COP w/w: 3,71
* Seizoensrendement SEER: 6,1 (A++)
* Seizoensrendement SCOP: 4,0 (A+)

* Jaarlijks energieverbruik koeling: 287 kWh/j
* Jaarlijks energieverbruik verwarming: 1610 kWh/j

Binnenunit
* Voeding: 230 Volt / 50 hz
* Luchtdebiet: 900 M³ max. per uur
* Ontvochtiging: 2,0 Liter per uur
* Geluidsvermogen koeling: 57 dB
* Geluidsvermogen verwarming: 57 dB
* Geluidsdrukniveau koeling: 44/40/35/28 dB(A)
* Geluidsdrukniveau verwarming: 44/40/35/28 dB(A)
* Netto afmetingen b x d x h: 1008x225x318 mm
* Netto gewicht: 11,6 Kg

Buitenunit
* Voeding: 230 Volt / 50 hz
* Geluidsvermogensniveau Hi: 65 dB
* Geluidsdrukniveau Hi: 52 dB(A)
* Opgenomen stroom: 11,3 A maximaal
* Netto afmetingen b x d x h: 800x275x553 mm
* Netto gewicht: 32,5 Kg
* Merk compressor: Highly

Technische gegevens
* Koelmiddel: R32 met GWP-waarde 675 (bevat gefluoreerd broeikasgas)
* Vulling Koelmiddel: 0,90 kg
* Vulling Koelmiddel: 0,61 tCO² Eq
* Diameter vloeistofleiding: 6,35mm (1/4" inch)
* Diameter gaszijdige leiding: 12,7mm (1/2" inch)
* Leidinglengte zonder bijvullen: 7 meter maximaal
* Maximale leidinglengte: 25 meter (met bijvulling)
* Maximale hoogte leiding: 15 meter
* Werkingsgebied koeling °C min.-max.: 16 - 35 °C binnen / -10 - 43 °C buiten
* Werkingsgebied verwarming °C min.-max.: 10 - 27 °C binnen / -15 - 24 °C buiten

Let op:
Gaszijdig aansluiten en in gebruik stellen mag alleen worden uitgevoerd door bedrijven en installateurs met een F-gassen certificaat. De koelleiding dient eerst afgeperst en gevacumeerd te worden voor ingebruikstelling. Dit is een handeling die valt onder de regeling van het F-gassen certificaat.

* = Garantie alleen van toepassing indien inbedrijfstelling aantoonbaar is uitgevoerd door een F-gassen gecertificeerd bedrijf.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: Haier Tundra Plus 5, 0 kW R32 Wifi, Was-7810044, SPLIT-AIRCO

Ontwikkeld door OpenCart
westairco.nl © 2023 en vertaald door Elmigo